❤ W Young: Στηρίζουμε και εμείς την Προστασία και Συντήρηση του Ψηφιδωτού της Συναγωγής της Αίγινας

Στηρίζουμε και εμείς την προστασία και συντήρηση του ψηφιδωτού της συναγωγής της Αίγινας. Αν και η Αίγινα είναι μόνο μία ώρα απόσταση μακριά από την Αθήνα, πολλές από εμάς δεν έχουμε γνωρίσει από κοντά το ψηφιδωτό της Συναγωγής. Χαρήκαμε όταν μάθαμε πώς μια παλιά συμμαθήτρια και φίλη η Υβέτ έχει αναλάβει την καμπάνια για την ενημέρωση του κόσμου και την συγκέντρωση πόρων για να δημιουργήσουμε ένα σκέπαστρο που θα προστατεύει το ψηφιδωτό από την βροχή και τις καιρικές συνθήκες και να αναδείξουμε τον χώρο της Συναγωγής στην αυλή του Αρχαιολογικού Μουσείου Αίγινας.

Έχοντας όλες μας γεννηθεί μετά τον πόλεμο γνωρίζουμε πως το μεγαλύτερο μέρος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς έχει δυστυχώς χαθεί. Πιστεύουμε πως είναι απαραίτητο να διασώσουμε και να διαφυλάξουμε όλα τα κτίρια και τα ευρήματα που έχουν επιζήσει και μαρτυρούν πως Εβραϊκές κοινότητες έζησαν σε αυτόν τον τόπο.

Στηρίζουμε και εμείς αυτή την πρωτοβουλία, και σας προτρέπουμε να την στηρίξετε και εσείς! Μπείτε στο λίνκ, συνεισφέρετε και κρατήστε την πολιτιστική μας κληρονομιά ζωντανή.

Οι γυναίκες της W Young

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *